mandag 17. september 2012

oslo


tiden har rast av gårde. ting jeg bekymret meg for i månedsvis var plutselig der, og viste seg overraskende nok, og gå smertefritt. på noe som virket som et sekund, klaffet alt, og siden det har jeg brukt tiden på å vende meg til dette nye livet. livet i storbyen, livet som kollektivbeboer, og ikke minst, livet som student. hver dag går jeg egentlig og fryder meg over følelsen av mestring. det å klare enkle ting som å bruke riktige kollektivobjekter for å komme meg steder. planlegge middager for så å gå og handle inn til uken. lese pensum. markere med den gule tusjen, og føle at du slik tar til deg informasjonen fysisk. sitte på lesesalen og kjenne på følelsen av at du er en av de mangemange som også sitter der og lurer på hva du skal bli når du blir stor, men av at du sitter akkurat der, føler at du er litt nærmere å bli noe. noe du kommer til å trives med.
også jobb til og med. som postbud. og det virker som det mest fantastiske fordi en går og går, og hører på musikk, og jobber samtidig. og det å gi en turist veibeskrivelser helt riktig, kjennes så flott. 
for nå bor jeg her, jeg kjenner meg hjemme.

og jeg lurer, hva driver dere med? hva har høsten bragt dere?

1 kommentar:

  1. De ter so fint å klare å venne seg til ein ny kvardag og føle at den kvardagen er riktig! Det er litt sånn det har vore her òg.

    SvarSlett