søndag 23. oktober 2011

ca. nå

ca. nå sitter jeg i sofaen i biblioteket på skjeberg hvor jeg endelig har drukket dagens første kaffe. jeg er ufattelig sliten etter dagen i dag. først opp og hopp for å reise med buss fra oslo til skjeberg, og så tur med bøssen. tre timer vandret/kjørte vi rundt på landeveiene i skjeberg og besøkte hvert et hus og hver en gård. men alt for en god sak. håper virkelig andre var ute med bøssene også. ca. nå gleder jeg meg også fryktelig til kako og senga mi.

+ her er en spilleliste med samme navn, som passer til alle anledninger mener nå jeg. jeg hører på den hele tiden hvertfall.

2 kommentarer:

  1. Så flink du er som har gått rundt med bøsser! Det er veldig fint å se hvor utrolig mye penger som har blitt samlet inn i løpet av søndagen :-) Alle som har bidratt fortjener en klapp på skulderen! Takk for fin spilleliste, den kommer sikkert jeg til å høre på hele tiden også.

    SvarSlett
  2. Sv: altså, lakrismakronar frå ladurée trur eg er det beste som går an å eta. Nesten. Eg skulle berre ønska at dei ikkje var så langt borte..

    SvarSlett