fredag 22. juni 2012

nordnorsk etterskjelv


så vi hoppet i bilen og dro, Kjartan og jeg. ut på eventyr i Norges landstrakte land. lot alle tanker som trykket ned og ikke opp, bli igjen hjemme, og bare kjørte. hørte på radioresepsjonen eller roadtripspilleliste, drakk statoil-kaffe og spiste daim-boller eller baconsnacks.

så på fjell, gikk i fjell. så på havet og fisket i havet. kjente på følelsen av å være bare oss, og det å kunne tenke bare på det som skjedde i akkurat det øyeblikket. ingen bekymringer om fortid, eller framtid.og oppleve alt det positive og negative teltlivet har å by på. og alt det positive og negative nordland har å by på. den nordnorske vinden og kulden forente seg ikke fryktelig bra med telting, for eksempel. men den evigvarende solnedgangen gjorde det absolutt.


også litt snø fikk vi oppleve. alltid like morsomt i slutten av juni. her ved polarsirkelen ikke så langt fra Mo i Rana.

reiseruten den gikk som følger: oslo-melhus-leirfjord-sandnessjøen-kvina-bodø-lofoten-narvik-leirfjord-snåsa-hjem. og tro det eller ei, men jeg har flere bilder! det blir en slags avslutning med bilder bare fra lofoten.

  

3 kommentarer: