torsdag 15. oktober 2009

HurraHurra!

I dag har jeg forstått at det kanskje ikke er så ille å være lærer allikevel. Ihvertfall ikke når de har elever som oss. Læreren vår fyller 60 år i morgen, og siden han ikke er på skolen denne dagen, ble det feiring i dag. Og da snakker vi skikkelig feiring med kake og ballonger.


jeg hadde muligens blitt litt skremt av 20noe folk som skrek hurra for deg, i det jeg kom inn døra. men jeg nevner allikevel, alle sammen, at jeg blir 18 på en mandag! (kake kreves)

I tillegg il bursdagssang, optikertime og prøveøving fikk jeg jaggu tatt meg en tur innom loppemarkedet barneskolen holder hvert år for tv- aksjonen. Jeg vil si jeg fikk med meg noen kupp og led ikke under det faktum at dette var drevet av barn, for barn, (stort sett). Må nevnes at barneskolebarn er drevende buisnessfolk, her blir du gitt stor pose så du skal ha plass mer, og de er ikke i veien for å snylte på seg et par kroner. Ikke det at det gjør noe her, med tanke på formålet, og at det når sant skal sies, var én krone.
                                        
Jeg har aldri vært så glad for å ha en VHS som funker før, og ja, det er spicegirls the movie! Selv barna i kassa ga meg noen skråblikk for mine kjøp, men alt dette kom altså på den nette sum av 23 kr, så vil si det var verdt det. Nå skulle jeg bare ønske jeg ikke hadde prøve i morgen, så jeg kunne satt meg ned med en av mine kjøp. jaja... back to work.

skal nevnes at dagens bilder er tatt med mobilkamera... noe må være galt når det tar bedre bilder enn det ordentlige?

1 kommentar:

  1. høres utrolig koslig ut!
    og jeg tror jeg elsker headeren din! :)

    SvarSlett