søndag 25. oktober 2009

15 minutes of fame. It's all about me.

Stort bilde

Jeg er i stor fare for å bli narsisistisk! Jeg er avbildet i svelviksposten. Å herregud, merker divanykkene spre seg allerede. Grunnen er at jeg skal spille konsert i dag. "Konsert igjen, ja den var ny. Hah" Er kanskje en mulig tanke som slår deg, men dette er noe litt annet. Jeg, selveste frk. Eirin Berge, skal ha sin debut som soloartist! Og det med et helt korps, i en stor hall! Jeg velger å tro at det var spenningen over dette som forstyrret min skjønnhetssøvn da jeg spratt opp kvart på 8 i dag. Tenk at i fem hele minutter er alles øyne på meg! Gosh, og enda vet jeg ikke hva jeg skal ha på meg! Iiiik! Kanskje jeg kan kreve stylist? Legge til i raideren blandt silkelaken og vann fra alpene?

 Ut fra mitt brede spekter av musikalske undere er det i dag Schindler's Liste som skal til pers, og dette skal akkopagneres av hele korpset. Jeg sitter i skrivende stund og funderer på om jeg på forhånd skal skaffe meg hemmelig nummer? Annyways så er det øvelser fra klokken ett, men som en ekte diva dukker jeg nok ikke opp før tre. Jeg venter ikke på noen, de får helle vente på meg, sier nå jeg. Ah, siden jeg våknet så tidlig får jeg i hvertfall øvd litt, selv om det er vanskelig og perfeksjonere det perfekte. Sukk. Jaja, konserten går nok bra. Har allerede sørget for ambulansepersonell som kan ta i mot besvimte sjeler. Så alt i orden! Du burde komme deg ned til strømhallen i svelvik  klokken seks i dag. Dette kommer nok til å bli historisk. Ciao!

ok, når sant skal sies: Jeg er dødsnervøs. Som sagt er dette første gangen jeg gjør noe som det her, og for meg føles det ganske stort. Jeg er kjemperedd nevene skal knekke sammen og at armene blir til gelé i det jeg begynner. Jeg er redd jeg skal spille surt, og jeg er redd jeg skal falle ut av hele greia, og stå der som en idiot. 
Men, egentlig så har jeg et lite håp i meg om at alt skal gå bra. Øvelsen i går gikk egentlig helt fantastisk, og jeg har gode venner som skal komme å se på. Så det skal nok gå. Håper det. Ønsk meg lykke til!  

2 kommentarer:

  1. gooood luck! masse:) kunne ønske jeg kunne vært der:) hadde vært moro å hørt deg spille vet jeg:) menmen. jeg heier på deg iallefall:D

    SvarSlett
  2. Kanskje du burde gjøre klar takketalen til du vinner World Music Award? :) Bare hinter ;) Du var sikkert veldig flink!

    SvarSlett