tirsdag 22. desember 2009

Nå er det jul igjen, og jula varer helt til påske!

Vel, om det er sant konverterer jeg til islam, og slipper unna hele jula. Når jeg tenker meg om, vil det si at jeg også går glipp av pølser, og det er faktisk for ille til at denne trusselen er reell. 

Anywho, pointet er at jeg allerede er så sliten av hele jula og jeg får lyst til å krølle meg til en ball. I de siste dagene har jeg hatt en fantasillion ting å gjøre. Selvfølgelig er mamma sint og mener jeg burde gjøre mer. Tro meg, når vi skal ha gjester er det nazileir her i heimen, med mor som sjølvaste Hitler. (En smule sterkt muligens.) Det gikk faktisk så langt at jeg ikke fikk tid til å finne gave til en av mine beste venner! Heldigvis er hun også såpass god at hun tilgir og forstår, og heller venter på noe bra til etter nyttår. Heldigvis er nå juleferien i gang, og det betyr maks avslapping. Ferien startet riktignok ikke så bra, med tanke på at jeg var låst ute i ca. 1000 minusgrader i en halvtime. Greit med spiselige julegaver man kan tjuvstarte på.

Akkurat nå er jeg i stor konflikt med resten av familien. Av en eller annen grunn skal vi pynte juletreet i dag! Om du skriker i sjokk og forferdelse kan jeg fortelle at jeg fikk jeg kranglet meg til at det ikke ble gjort i går. Familien min er rar. Tradisjonsdelen av meg vrenges i sinne; selvfølgelig skal det pyntes på lille juleaften, kvelden før kvelden, 23 desember eller hva du måtte ønske å kalle det. Det er like klabert som at tre nøtter til askepott skal sees på juleaften! Jula er tradisjoner, og da skal man fanker'n meg ikke bryte det bare for "at man vil bli fortest ferdig med juleforberedelsene" som min mor så svikerskt sa. Jeg er arg.

Nå har jeg brukt et langt innlegg på å klage over jula. Egentlig elsker jeg jula, og alt den har å by på,  Som snille venner som gir meg fantastiske kort, alle kakene, luktene, musikken og filmene. Jeg er glad jeg har ferie så jeg rekker å nye det.


God Jul

1 kommentar:

  1. Jul er fint og stress. Og ingen ønsker seg noenting lengre, så hva er vitsen med gaver? Kort er fint da, takk for finefine kortet!

    GOD JUL ♥

    SvarSlett