torsdag 26. august 2010

Hei Høst.

Ja, hei igjen. Nøyaktig 16 dager siden sist, men det føles som en evighet. Noe av grunnen kan være at det i mellomtiden har skjedd en god del. Noe bra og noe mindre bra. Titter innom i dag for å avslutte et kapittel, nemlig sommeren 2010. I dag klippet jeg av alle årets festivalbånd.
Her ser du, øya, slottsfjell, Cambridge, Hove og Elvefestivalen liggende på bordet. Ferdig. Og jeg føler meg en smule naken, men det er i grunn helt ok. Sommeren er ferdig.

Begynner å komme mer og mer i hverdagsmodus, og det er kanskje like greit. Hadde helt glemt hvor fantastisk det er å bare kunne koble helt av. Sånn som du bare kan etter en hel dag med skole. Sitte på bussen med kaffe i koppen, musikk på øret og en bok som er så fengende at du virkelig klarer å se bort i fra gjengen bak deg, som mellom latterkrampene og "glad i deg"- utrop høylytt stønner alfabetet. Vel, jeg gjorde det da, og jeg koste meg. Boken er forresten Beatles av Lars Saabye Christensen. Åh, så bra!

Avslutningsvis vil jeg oppfordre folket til å koke en kopp te, eller kaffe - herregud jeg har prestert å bli like avhengig som en gammel mann- knyte skjerfet godt i nakken, finne fram håndarbeidet og se en fin film, (Selv så jeg Everything is Illuminatet, basert på boken av Jonathan Safran Foer her om dagen, og den kan anbefales!) for  nå er det Høst. Hurra!

1 kommentar:

  1. Hei og tusen takk for fin kommentar! :D Ser du jobbet mye frivillig? Jobbet selv frivillig på Hovefestivalen. Ellers ble det ikke flere festivaler i sommer. :\

    Ble nesten litt sjalu når du skriver om høst. For jeg er i Vietnam og her er det ikkeeee høst! Bare varmt og litt regn.

    SvarSlett