søndag 14. mars 2010

[insert title here]

Guri, jeg er uoppfinnsom i dag, og sliten etter nok en travel helg. Og ja, guri er igjen et av mine for mye brukte ord. Mesteparten av helgen har jeg vandret rundt som den hipsterwannabeen jeg er, med converse med ullsokker i og kameraveske om skulderen. Kort fortalt har jeg tatt en del bilder, så for å slå to fluer i en smekk skal jeg både vise mine ekstreme fotoskills og prøve så godt jeg kan og vise hva helgen har bestått av, siden jeg er så viktig og folk sikkert lurer, og sånn... er visst ironisk i dag.

 Startet helgen sjokkerende nok på Påfyll. Cafeen hadde opprydning og det resulterte i at vi var de heldige utvalgte som fikk spise sjokoladerester fra fine bokser, og fikk fine lys med hjem.
På veien opp til tjukkebo (hvor jeg skulle bo for helgen), stoppet jeg, lekte kul og tok bilder av drammen og skumle svaner.
Da alle tre hadde kommet i hus, var vi nerder og hadde maraton. Det resulterte selvfølgelig i at vi sovnet, og så kun fram til halve nr. 2. Eller det vil si jeg så fram dit. De andre hadde allerede sovet en god stund.
Jeg og de to fine hadde fin morgen selv om vi skulle på skolen på en lørdag, og jeg holdt på å bli drept av en bil.  
som nevnt, var på skolen på en lørdag...."#¤¤&/#"operaøvlse...

Var i tillegg i en koselig bursdag i gokk, og røykforgiftet meg selv og de to fine da jeg skulle være snill og lage frokost i dag. Jaja. Håper folk har hatt en fin helg.

2 kommentarer:

  1. Fine fine helgen med fine fine mennesker :D

    SvarSlett
  2. Hei! Jeg likte å bo med dere to i helgen! Let's do it again sometimes! Dere er finest. OG EIRIN; du må sende meg bildene! Fra og med nå er du mitt levende kamera.

    OG FOR GUDS SKYLD FJERN DET NEDERSTE BILDET! Du kan idetminste sladde meg! Det er forferdelig.

    SvarSlett