torsdag 14. oktober 2010

Nesten som før

Med tusenting som foregår om dagen, er det lett og glemme seg litt bort. Dette innlegget skulle derfor egentlig vært postet i går, men her kommer det da. bedre sent enn aldri, er det ikke?Da var det tid for .bokbloggturneen igjen med boken Nesten som før med tekster skrevet av forskjellige forfattere. I går var det Shauri som skrev, og i morgen er det Knirk sin tur.

Det første som slo meg da jeg pakket opp boken var omslaget. Det lyste at dette var en morsom og lettlest bok, noe den senere beviste. Nesten som før er , som boken selv sier, 11 historier om det å være omtrent 14. Her er det forskjellige forfattere som har skrevet vært sitt bidrag og de er morsomme, søte, dramatiske og ja, rett og slett om ting som man tenker på når man er omtrent 14. Alt fra forelskelse, om det å være mørkeredd og til det å så veldig ønske seg en BH.

Dette er en bok som passer godt for folk på omtrent 14, noe min søster på 15 kan bekrefte, og for  de litt eldre som kan se tilbake på den usikre tiden.  Så trenger du noe greit og enkelt lesestoff, eller eventuelt noe du kan underholde din 13 år gamle niese med er dette et godt valg.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar