torsdag 18. august 2011

pakker mine ting og drar.

Æ, på søndag flytter jeg! nå er det bare pakke, pakke, sex og singelliv, pakke, møte venner, pakke. alt føles som et eneste kaos. Rommet liket så godt som hodet. Men nå begynner ting og komme litt mer på plass. Ja, ting er mer i boks (ehehe, håper dere lo av ordspillet).

Jeg har sortert håndarbeidene mine. plukket ut hvilke bøker som skal med. Det ble de jeg ikke har lest enda  og Harry potter, selvfølgelig. Trodde forresten jeg hadde mistet min evne til å kjøpe bøker, men neida. I går fikk to bli med meg hjem fra Fretex (til 50 kr, hurra!). Drømmen om havet av Ketil Bjørnstad og roman 1987 av Dag Solstad. Gleder meg!
jeg har ryddet i koppeskapet og tatt den nådeløse beslutningen om hvilke som får bli med meg på eventyr. (den brune nederst ga jeg i innflyttningsgave til meg selv så den er en selvfølge)
Puttet all teen i min nye te-boks. Jeg elsker forresten søstrene grene mer en mamma. Neida, ikke fullt så mye, men nesten.
Og alle klærne er tatt ut og brettet sammen. Noen får blir igjen, noen ble gitt bort og massemasse får bli med meg. Egentlig redd det ikke er plass i skapet der borte. uff....

Å,er  så fryktelig spent og gruer meg masse, men egentlig tror jeg det blir helt fantastisk! Jeg må bare komme meg gjennom de to første dagene.

4 kommentarer:

  1. Men kor er det du skal då? Eg vert så nysgjerrig :o)

    SvarSlett
  2. Masse fine kopper :D Lykke til!

    SvarSlett
  3. Sv: Å, så bra! Eg var faktisk på på Skjeberg på volleyballturnering då eg gjekk på folkehøgskule. Kos deg masse! Folkehøgskule er det beste i heile verda :D

    SvarSlett