mandag 2. januar 2012

Abstinenser


I dag tok jeg turen innom Drammensbiblioteket, mitt kjære andre hjem. Jeg klarte rett og slett ikke dra av gårde tilbake til skolen uten å ha vært innom her minst én gang. Her har jeg tilbrakt utallige timer både alene og med venner. Jeg har lest bøker, tegneserier og ikke minst min guilty pleasure TOPP her. Jeg har funnet mengder med nydelig musikk jeg ikke hadde funnet på andre måter( siden jeg her kan plukke ut et cover jeg synes er fint for så å ta albumet med hjem og høre på det der) her. jeg har spilt spill med venner her. Ja, og ikke minst har jeg gjort lekser her, men akkurat den tiden er over,iI hverfall for nå. Jeg har rett og slett så mye minner knyttet til stedet. Og ikke minst er det et sted jeg får 100% ro til å gjøre ting jeg har lyst til. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg blir alltid så rastløs i mitt eget hjem.


Uansett, her sitter jeg nå og nyter en kopp kaffe i musikkavdelingen på biblioteket, og så fort jeg er ferdig her skal jeg løpe og hente meg en bunke tegneserier. Jeg har det rett og slett ufattelig fint og som min kjære venn Jørgen sa det så fint: "Gamle venner svikter ikke hverandre"


(jeg beklager det nydelige illustrasjonsbildet...)

1 kommentar:

  1. Folk skryter sånna av Deichmanske her i Oslo, men Drammen bibliotek er så mye koseligere å henge på!! Masse gode minner (:

    SvarSlett