fredag 11. juni 2010

litt nytt å se på, og et selvkomponert visdomsord også.

Og plutselig er det sommer og musikk og venner og fester og ikke noe skole, og all tid blir tilbragt vekk fra hjemmet. Man har ikke lenger tid til å sitte stille og rolig alene, og blogg blir ikke hovedprioritet (og det virker ikke som det å lese og kommentere blogg er hovedprioriteringen til folk der ute heller, når jeg først er inne på det). Men så har man plutselig litt tid allikevel- for alt handler jo om at man har tid til det man har lyst til- også finner man ut at det har kommet en lettere måte å forandre utseende på bloggen på, og man smiler litt av det. Og smiler enda mer når man finner ut at man kan ha prestekrager i bakgrunnen, og det er så fint for prestekrager er yndlingsblomsten i hele verden til denne noen, men ikke spør henne om hvorfor, for det finnes jo tross alt så mange andre fine blomster der ute, ikke sant? Men så tenker hun seg litt om og sier at det er fordi den vokser opp hvor den vil og strekker seg over alle de andre blomstene i all sin enkle skjønnhet, ikke prangende overhodet. Og det er så fint, for det er sånn det burde være for alt og alle!

Og om du ikke klarer å lese hva som står under det nye bildet på toppen, så kan jeg si det her for sikkerhetsskyld. Det står: Bare lev... for det er så trist om du en dag forstår at du burde ha gjort det. Og dette poppet inn i hodet mitt fordi jeg var så sliten etter en hektisk uke med festival, vinonsdager og overnattinger, hvor jeg så tenkte jeg at det er så veldig verdt det, for det er nå jeg er ung. Man er først ung og dum om man ikke utnytter det. Så les og lær verden.
Også har alt litt lysere farger, for det er jo tross alt sommer ikke sant?

Og om designet er bare stygt og plagsomt, og du heller vil ha det gamle, så si ifra.
og pssst, om du lurer på hvordan jeg har tegnet headeren, så trykk her og prøv selv!

3 kommentarer:

 1. Jeg liker veldig godt det nye designet ditt og det får meg til å vurdere om jeg kanskje burde ha byttet ut mitt også :P

  SvarSlett
 2. Designet var herlig og sommerlig!
  Akkurat som tilværelsen er nå!

  Man har tid til å kommentere når det er vått og kaldt ute, og man sitter i Uvdal.

  SvarSlett
 3. Fint! Men eg saknar alle hekletrådane berre bittelitt. Og den sida der det står her er så rar, eg kan ikkje teikna i det heile tatt, men der inne blir det fint likevel. Morosamt :)

  SvarSlett