onsdag 2. juni 2010

Noen ganger holder det ikke å si man klarer det.

Hei, Eirin heter jeg. Jeg har hovne øyne, tørr hals, sminke som ikke lenger er der, og et tungt hode. Det jeg ikke har er lappen. I dag strøk jeg på oppkjøring.

Takk for venner som er der når tårene strømmer og man nesten ikke får puste gjennom hikstene. Takk for venner, som selv om de er syke, tar i mot en jente som rømmer fra skole, mennesker og spørsmål hun ikke vil svare på. Bare en bagatell, ja kanskje, men det vitner vel bare om hvor godt resten av livet mitt er, når årets nederlag er en ikke bestått  førerprøve. 

Nå skal jeg se film og fortsette å velte meg rundt i selvmedlidenhet.

11 kommentarer:

 1. Hei, jeg heter Kaja. Jeg har bankende hode, hoster som en tulling og jeg strøk på oppkjøring to ganger. Første gang var jeg så lei meg at jeg ikke orket å gå på skolen en gang.

  Jeg har også hatt mip-eksamen i dag. Kanskje jeg stryker der også.

  Det som er fint er at man har gode venner som støtter seg, og som hjelper deg å tenke på noe annet. :)

  SvarSlett
 2. Hei, jeg heter Elise. Jeg vet ikke en gang hvordan man starter en bil.

  SvarSlett
 3. Hei, jeg heter Eline og kommer aldri til å kalre teorien en gang.

  SvarSlett
 4. Jeg følger trender og sier: Hei, jeg heter Ann Helen og klarte også å stryke på oppkjøring to ganger. Men tenk hvor deilig det blir når du endelig klarer det :)

  SvarSlett
 5. Hei, jeg heter Jørgen og jeg var han syke som tok imot deg når du rømte fra skolen.

  OG DU KOMMER TIL Å KLARE DET. Det vet jeg.

  SvarSlett
 6. Og hei, jeg heter Jørgen og har prøvekjørt én gang. Da kjørte jeg over en plen, ut i grøfta to ganger og kvelte bilen syv ganger. Og jeg vet ikke hva forskjellen på gir og gass er. HEI

  SvarSlett
 7. Hei vennen min - som du vet så strøk også jeg 2 ganger......det bare er sånn noen ganger at selvom vi vet vi kan så bare går det ikke;( men føler med deg - det føles liksom ikke særlig kult der og da....men jeg er sikker på at neste gang går det så det suser og krysser fingra for at du ikke må vente så lenge denne gangen....!! Trøstende klem fra x-barnevakten som tross nerver og 2 stryk har hatt lappen i 10 år faktisk, og det uten mer enn 3 bittesmå uhell:)

  SvarSlett
 8. ihi takk alle, og beklager nok en gang for slik offentlig sutring.

  SvarSlett
 9. Jeg kommer til å stryke jeg og. <3

  SvarSlett
 10. Hei, Enya heter jeg, og jeg fikk plutselig vanvittig dårlig samvittighet for at jeg har gått med nesa i sky og sett hvor fin verden er med lukkede øyne.

  Å stryke på lappen er som så mange før har sagt, ikke uvanlig i det hele tatt. Det gir deg sjansen til å bli en ennå bedre, tryggere og flinkere sjåfør når du først skal ut på de store stygge veiene og kjøre.

  <3

  SvarSlett