søndag 20. juni 2010

Om å bare ville litt.

Det er så mye jeg vil om dagen, men som av ulike årsaker ikke går lenger enn akkurat det å ville. Aller aller helst vil jeg at det skal være sol og varmt, så man kan ligge på stranda hele dagen, men slik er det jo ikke. Norsk sommer, blir jeg fortalt. Akkurat nå vil jeg aller aller helst - og dette er på en måte en fortsettelse av forrige ønske- sitte på taket i natta og skrive fine ting i en bok og høre på fin musikk, men når du fryser inne er det ikke noe sjakktrekk å bevege seg ut i vinden. I tillegg kan man risikere å blåse ned, og det gjør nok veldig vondt. Også nevnte jeg skrive, og med det kom jeg inn på ønske nr. to. Det har seg slik at jeg er inne i en kreativitetstørke som begynner å skremme meg litt. Jeg vil skrive, men ideene er ikke der. Jeg vil også hekle. Vil det faktisk veldig gjerne, men ideene er liksom ikke der heller. Det er heller ingen ideer som popper fram når jeg tenker på symaskinen. Jeg er tom, rett og slett.  Men ja, det uansett snart ferie og altfor mye som skjer, og om alt går skeis har jeg denne karen og fylle tiden med.
 Åja, Spillgutten er tilbake. Harry Potter og de vises stein er i, og jeg er så nerd at jeg blir hakket mer glad i meg selv. Ha et fint liv. Eventuelt start på sommeren. 

2 kommentarer:

  1. Jeg har det omvendt. For mange ideer og for lite tid.

    SvarSlett
  2. Hm, eg trur det kan vera bra at kreativiteten òg får vera på ferie litt - plutseleg kjem han attende og eksploderar! Og du, Praha var heilt nydeleg, spesielt ein restaurant som heitte Luka Lu. Der var det undulatar i alle fargar og bord og stolar i taket, eg anbefalar alt eg kan :)

    SvarSlett