søndag 2. mai 2010

Til Marte


Gratulerer med dagen! I dag fyller du ikke år, men dette er allikevel din dag. I dag ble du konfirmert, og før i tiden var dette et tegn på at man trådde inn i de voksnes rekker. For meg vil du nok aldri bli ordentlig voksen, men bestandig være den lille søsteren min.

Det skremmer meg allikevel litt å se hvor stor du har blitt, og jeg skjønner at tiden går fort. Jeg vil derfor utnytte muligheten til å takke deg. Takke deg for at vi, selv om vi har våre krangler, alltid kan være sammen. Vi kan se film, vi kan prate og vi kan le. Jeg vil takke deg for at du tør å være deg selv. Selv om du i blant har en søster som du tror kritiserer deg, er jeg egentlig stolt av deg. Du gjør meg stolt når du synger, for du er fantastisk flink! (når du sang i dag hadde jeg gåsehud hele tiden). Jeg vil du skal vite at jeg maser ikke på deg om St. Hallvard fordi jeg vil du skal bli som meg, men heller fordi jeg vil du skal bli mer deg. Du har et talent som ikke kan gå til spille, og det til og med innenfor mange grener. For er det en ting jeg misunner deg, så er det innsatsviljen din. Du setter deg mål, som du så består med glans. Du jobber hardt på skolen, og er ivrig både innenfor sang og dans.

Jeg tror du kan klare alt!

Marte, du er en herlig jente med mange gode venner, og mange som er svært glad i deg, inkludert meg selv. Jeg vet du vil jeg skal si det oftere, men jeg er dessverre ikke så flink til det. Når du spør pleier jeg å si " innerst inne så er jeg nok det", men nå vil jeg si, fult og helt; Marte, jeg er glad i deg og jeg kunne ikke bedt om en bedre søster!

Takk, igjen. 

2 kommentarer:

  1. Du er VERDENS BESTE søster!

    SvarSlett
  2. Utrolig fint. Jeg fikk en liten tåre i øyekroken nå! Og gratulerer Marte :D

    SvarSlett