onsdag 30. mai 2012

påan igjen

Untitled
det ble ingen leilighet, så drømmen om en egen lys leilighet i storbyen, med loppisfunn og koppeutstilling, kanskje en rosett i taket, byliv, parkliv og en fast sushirestaurant på hjørnet, står foreløpig på hold. tanken om at man er fryktelig liten i alt dette, er dominerende, men man kniper øyenen sammen, feller noen tårer, og starter på nytt.

jeg prøver (er ikke veldig flink, men jeg prøver) å tenke positivt. Jeg gleder meg til grilling med venner, jeg gleder meg til bilferie med herremannen. jeg gleder meg til sommerleir. jeg gleder meg til ting er i boks og jeg kan innrede, gå på oppdagelsesferd i nærområdet, men aller mest kjenne på følelsen at dette er mitt.
Så vi starter på nytt.

3 kommentarer:

  1. Å finne leiligheit er skummelt vanskeleg. Eg håpar så inderleg at eg får studentbolig så eg i det minste har ein plass å bu til hausten tilfelle!

    SvarSlett
  2. Leilighetsjakt er komplisert og kjedelig. Nå har jeg kanskje funnet et rom i København, men det er så usikkert. Håper vi alle finner fine sted å bo i!

    SvarSlett
  3. Jeg har akkurat vært på leilighetsjakt i Oslo selv. Var på 5 visninger og fikk nei på alle sammen, før det til slutt klaffet på siste visning. :) Bare tenk positivt og at din perfekte leilighet venter på deg! :)

    SvarSlett