mandag 12. desember 2011

luke 12- Willy Wonka and the chocolate factory

Mange har kanskje lest Roald Dahls roman om Charlie og sjokoladefabrikken, eller sett Tim Burtons filmatiserte versjon som kom ut i 2005, men visste du at denne boken ble filmatisert allerede i 1971? I dag vil jeg på det varmeste anbefale denne filmen!

(Om du aldri har hørt om Charlie og Sjokoladefabrikken før, kan jeg fort fortelle deg at den handler om en fantastisk sjokoladefabrikk eid av en like fantastisk Willy Wonka. Willy Wonka utlyser en en tur til fabrikken til fem heldige personer som finner en gullbillett i en sjokoladeplate. Den fattige gutten Charlie finner en billett mot alle odds og tar med seg bestefar Joe på tur)


Willy Wonka and the chocolate factory er en fantastisk produksjon, og spør du meg; mye bedre enn nyinnspillingen! Her er det masse søte sanger, morsomme situasjoner og viktigst av alt: Willy Wonka er ikke skummel og rar og med voldsomme father issues, han er bare fantastiske og litt usympatiske Willy Wonka.

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har laget min egen tradisjon med at jeg ser denne hvert år i juletiden,og den er like bra hver gang. Se den bare! (Du kan kjøpe den for bare 5 pund her)

Og nå kan alle hjerter glede seg over at vi er halvveis i adventstiden!!

1 kommentar:

  1. Åh, ompalompaane er så mykje betre i denne versjonen! Eg blir glad berre av å sjå bileta :)

    SvarSlett