fredag 16. desember 2011

luke 16- middle + off

Hei, i dag vil jeg anbefale nok en internettside, ja, til og med en tumblr, men fortvil ikke, dette er ganske bra.middle + off er en nettside som samler fotografier i serier på to og to, hvor bildene har en en eller annen form for sammenheng eller likhet over seg. Dette er helt nydelig og helt klart kunst spør du meg. Det er så mange bilder som får en helt annen mening ved et annet bilde ved siden av seg. Det skaper melankoli, humor, glede, ettertenksomhet, eller det rett og slett bare er pent for øyet. Denne siden kan du fortape deg i i evigheter.


kilde:
Middle + Off (Middle + Off) / CC BY-NC-ND 3.0

Ellers så er er jeg nå hjemme på juleferie og det var veldig fantastisk å komme til snø, selv om det bare var bittelitte grann. Nå ser jeg fram til lange dager i pysj, ingen vekkeklokke, og å kunne spise når jeg er sulten (nei, jeg har enda ikke vendt meg til mattidspunktene på fhs). Og selvfølgelig familie og venner. Ønsker med dét alle sammen en god helg:) 

1 kommentar:

  1. sv: jeg ser i favorittene til folk. skrevet om det her: http://blogg.tinekatrine.com/?p=3228
    også følger jeg tumblere som poster fine bilder som er linket til flickr, som disse http://blogg.tinekatrine.com/?p=4246

    SvarSlett